Shablaha!

Idag är det mycket pågång.

1. Joakim fyller 17 år! Tänk att tiden går så fort. Jag minns tiden då han fortfarande var rödhårig och satt med telefonluren uppochner och pratade med morfar. Eller när han hängde högt upp i en stege på baksidan av huset i typ 10 minuter innan pappa fick syn på honom.
2. Emelie har sålt sin bil. Idag är jag hennes personalshoper. Herregud. Den lilla peng jag har behöver jag verkligen ha kvar. Det kommer att bli en otroligt svår utmaning för mig idag. Lycka till Malin! Vi ska ränna inne i stan, sen ska vi till Bergvik och kolla. Och sist men inte minst så ska vi till Ikea. Emelie har så mycket pengar, så jag tycker hon kan köpa en d40 åt mig;) Haha!
3. Malins avskedpartaj äger rum idag. Så nu blir det till att röja gärnet och svänga på det lurviga ikväll. Åh vad kul det ska bli att träffa massa folk! Vad fan ska jag ha på mig? Det kommer jag säkerligen att bränna pengar på idag. Damn! Sen så ska man ha nåt att dricka, sen ska man ha råd med krogen. Fy fan. Men gud så kul det ska bli:D

Imorgon blir det till att fira Joakim och Johan ska spela klubbmästerskap på golfklubben. Oh my!
Walla!

Stockholm

Johan har återigen blivit erbjuden ett jobb. JÄJ. även om det inte är i Karlstad så verkar det mycket bättre än det han just blev erbjuden. Det här jobbet är i Stockholm. Det är precis samma res-vanor som han har nu. Hur lång tid tar det med bil till Stockholm från Karlstad? Är det inte typ 3 timmar?
Det känns jobbigt att han kommer fortsätta att pendla varenda vecka. Fast samtidigt, vilken befrielse att han har nåt att luta sig tillbaka mot! Då kan han fortsätta söka andra jobb och inte stressa ihjäl sig över framtiden.
Han kommer hem idag! Äntligen! Om två timmar har jag min bästa Johan här!
Walla!

Det känns som tusen år sedan vi tog denhär bilden. Datumet stämmer inte! Jag har fortfarande tandställning och vi bodde fortfarande hemma hos mamma och pappa i Frykåsen. Johan är snygg iaf.

Hufvud!

Mitt huvud värker fortfarande och jag har inte hittat något botmedel. Jag har beslutat mig för att gå och handla nåt ätbart. Återigen ska jag se om friskluft kanske är ett möjligt botmedel för mitt huvud.
Jag hoppas att ingen annan sitter inne och surar som jag idag.
Walla!

RSS 2.0