allt.

Jag är så trött. det känns som jag bara försöker, försöker och försöker men jag kommer ingenstans. Jag har funderat på att strunta i allt. Men det kan jag inte heller göra. Jag KAN verkligen inte. jag vill mycket... men nu har jag tappat lust till allt. allt allt allt. Kanske är det mitt eget fel, men det stoppar mig inte för att tycka lite synd om mig själv. Usch vad jag skäms. Det är rätt ord. Jag skäms verkligen. Jag hoppas att det blir Skåne snart. Jag har handlat bebis present idag. Det gav lite ljus måste jag medge.
Walla!

mammut.

idag ska jag till ikea med moooor min! :D min papput är i spanien, så nu när mamma är lite ledig vill hon hitta på nånting. jag ska försöka få lite rörelse på mina cv:n idag också tänkte jag.
Igår vad jag hos Jennie! Träffade Purus med! Fy fan att man ska vara så dålig på att ses. Dåligt. Jag är för dålig.
Idag har Maria namnsdag, och jag har tillomed sms:at ett grattis! Icke dåligt! Nu ska jag packa pappas kappsäck och göra mig iordning inför en mammutdag.
Jag vill tillägna ett litet hej till Emma, Smufft och Keivan med som borde komma hem snart! KOM HEM! Sen så gillar jag Johan. Fast det vet ni redan.
Ps. det är fint väder ute idag.. AHhhh!
Walla!

Imens står solen over højen
Han mindes den sommer hvor hun strålede
Forsvandt I haven grøn, og træernes sang hun fandt

blötdjur.

fy fan va det var mycket barn i badhuset! dom höll på att dränka mig ibland. det var översvämmat med barn.
igår pratade jag med mlit. vi ska ses på måndag! åh va kul! det är så himla längesen vi sågs sist!
idag har jag som plan att träffa emelie carlsson och jennie :) ååh va kul! jag blir så glad! jag är så förvirrad nu för tiden. fast jag är nog alltid ganska virrig. lik min moder.
walla.

RSS 2.0