Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nu fan har jag gett mig in på wii-fit på riktigt! jag har träningsverk så det står härliga till... och jag tänker hela tiden på måltider, träning, motion o.s.v. Samtidigt som det är skit bra att det gör en medveten och målinriktad, så är det lite jobbigt... Så fort jag tittar på godiset vi köpte i tyskland som ligger framme lite här och var så blir jag sugen, får dåligt samvete, och låter bli. Men det har helt plötsligt blivit en sån kamp med mig själv. jag bara tävlar och tävlar och glömmer bort att slappna av. Allt som hjälper är att måla naglarna och se på sex and the city. Då håller jag mina fingrar i styr och tankarna på annat håll.
Nu ska jag äta honungsmelon som Bella och Chrille lämnat. Den börjar bli lite torr. Den ska ju inte behöva gå till spillo;) Under tiden jag gör det ska jag titta på Carrie Bradshaw och co, och kolla lönespecifikationen som kom idag. Den var nästan obefintlig, men alla pengar är välkomna till mig!
Walla!

Just de! jag såg på fuckin åmål igår.
fan vilken bra skildring det är av unga.
SE DEN!
Den är nästan ännu bättre nu än när vi var 12!!
(12 var åldern när jag tyckte den var som bäst)

Japanes

Fredag. Efter 6 timmar i bilen hem från Skåne ser jag och Johan fram emot en helg med vänner. Bella och Chrille skulle sova över här så vi kunde hitta på något! De kommer hit och säger.. "eehm.. vi har en överraskning med oss." WHAT?! Vi följde efter dem och vem ser vi inte om KEIVAN?! jääääj! Japanen har kommit hem! Han stannar bara till 7 augusti visserligen, men gud så kul att se honom! Det skumma var att efter 10 min så kändes det som om han aldrig åkt. Allt var som vanligt. Det var så skönt! Sen bär det ju av till Japan för honom igen, så nu gäller det att passa på!

Annars var helgen skoj!
Vi gick till Score och bowlade på fredagen, det krånglade HELA tiden, så vi spelade biljard tills de stängde istället och drog oss hemåt. Lagom fulla gick Johan och Chrille hem, medan jag och Bella med onda fötter gick till Simon och Nee en stund i väntan på bussen. Vi kom fram till lägenheten precis samtidigt!
Lördagen var lika trevlig den! Efter en vattenpipa så satte rastlösheten in, speciellt hos Bella;) Så vi ravade oss iväg till Biljard 9an för att ha nåt att göra. Drog sen till Score för en bowling runda till. Denna gången krånglade det inte och Keivan tog en massa bilder med sin dunderkamera. Åkte hem, insåg att det gick en skit bra svenskfilm på 6an och såg den tillsammans med chips, gurka och dipp. Kunde inte blivit bättre.
Söndagen bjöd på ett Wii-fit! JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJ! :D Det är såå himla kul och jobbigt! Muskelövningarna håller på att ta kol på mig! Men visst fan börjar jag redan få bättre balans, än första gången jag stod på brädan. Bella och Chrille åkte tillbaka till Oslo. Ses nästa helg!

Johan som denna veckan jobbar i röv-idre var tvungen att åka till jobbet igårkväll eftersom det tar 4 timmar att åka dit. Inte får han nåt extra traktamente för det heller. jag trodde han skulle åka på måndag morgon som vanligt, så för mig blev det en jobbig upplevelse. 19:00 gav han sig iväg. Klockan 00:50 var han framme i Idre. Så fram tills på torsdag är jag ensam. Tur att Keivan är hemma så jag har nån att leka med nån dag.

I fredags ringde jag till Torbjörn Nilson, Syokunsulent i Kil, för att säga jag vill plugga i höst. Jag börjar få lite panik eftersom ansökan skall vara inne senast den 1 augusti. Vad säger tanten i luren då. "Han har semester fram tills den 10 augusti, kan jag lämna ett meddelande?" MEN HALLÅ?! Jag måste ha pratat med honom innan den första! Jag blev så arg! Så idag tänkte jag, aja, jag ringer väl vuxenskolans expidition och pratar med dem och förklarar situationen, så kanske det löser sig. "Mellan den 21 juli och 27 juli är expiditionen stängd." GAH! Det går inte bra för mig just nu. Det innebär att till veckan är min sista chans att söka utbildningen, och vad gör jag om det krånglar då? Usch vad irriterad jag blir!

Nu ska jag vänta på att mamma ringer. Hon ska följa med mig och handla och ta med en cykelpump till mig. Jag blir så trött på luft som åker ur däcken! Jag vill ha en fungerande cykel. Men nu blir det till att duscha. Man blir bannemig rå svettig utav Wii-fit. Ni borde alla prova det!

Walla!

Dålig 2

Jag är fortfarande otroligt dålig på att uppdatera. Jag sitter i Skåne.
Har just varit på Kiviksmarknad. Det var... som vanligt.
Mycket folk, mycket skräp och mycket, mycket, mycket onödigt snaskätande.
Imorgon vet jag inte hur dagen ser ut.
Johan och min far ska spela golf, funderar på att guida mor och Linda genom Vitaby. Det tar kanske 1 timme, en och en halv om jag visar dem äppelodlingen också.  Kanske har mamma nån idé på vad vi kan göra. Att fara till markanden imorgon också är ju alltid en möjlighet. Man booorde ju gå där mer än en gång. Sen dröjer det ju ett helt år igen innan man får chansen att se allt skräp igen.
I övrigt händer inte mycket. Jag har tagit ett beslut om att börja studera igen.
Jag protesterar mot moderaternas löfte om att fler jobb kommer att bli lediga. Eller hur säger man? Jag ger inte upp för att Reinfeldt inte ger mig ett jobb. Jag får helt enkelt skaffa mig en utbildning där de behöver folk. Halleluja allesammans. Jag ska plugga till undersköterska på Vuxenskolan i Karlstad. Nånting jag ser fram emot. Jag ska kontakta Torbjörn på Sannerudsskolan first thing on friday, när jag är hemma. De hade skrivit upp förslag på olika yrkesområden som man kan jobba inom efter utbildningen. Intressanta alternativ måste jag medge!
Här kommer några förslag:
 • undersköterska inom olika verksamhetsområden
 • vårdare inom omsorg om psykiskt utvecklingsstörda
 • skötare inom psykiatrisk verksamhet
 • vårdare inom kriminalvård
 • Inte så pjåkigt va? Jag ser verkligen fram emot att börja plugga igen! Jag får ett schema, jag vet vad jag ska göra och jag får en utbildning som jag verkligen kommer att ha användning av efter att den är färdig!

  Nu ska jag umgås med Skåningarna och se på nån jävulskt tråkig dokumentär om "Hurtig Rutten". jäj.
  Walla kompis!


  Bella är så förbant cute! Riktig turist vid Norska slottet!

  RSS 2.0