Fortfarande sjuk.

Idag mår jag ganska hyffsat.
Igår däremot så knäppte förkylningen till ordentligt.
Jag såg på film hela dagen, jag kunde inte gå nånstans, för jag blev jätteyr varje gång jag ställde mig upp.
Med feber, snorig näsa, hosta, halsont och huvudvärk, så genomled jag ändå gårdagen.
Men idag är jag med igen. Snoret ger inte med sig, men iövrigt så känner jag mig ganska kry.
Sophia var här och rökte pipa med mig idag! Ypperligt trevligt! Jocke dök upp en sväng också.
Han hade helt enkelt inget speciellt för sig, så han tittade in. Bra initiativ där!

Imorgon kommer Johan hem! Ah, det ska bli skönt! den här veckan har inte varit den roligaste! Men på fredag bär det minsann av till Skåneland äntligen. Det ska bli skönt att komma iväg en sväng. Vi ska bara ha kul, kul kul!
Fast innan dess så måste det inhandlas presenter. Daniel fyller år på fredag, då ser det nog dumt ut att komma utan paket. Sen så är det ju Sebastians dop på söndag. Vad ska man ge i doppresent? Jag vill inte gå nån tenngrej som ska stå och samla damm. Jag funderar på en feting sagobok, eller en bok med visor kanske? Det är ju nånting som åtmindstonde kommer att komma till användning.

Men in Trees har tydligen tagit slut innan sommaren. Damn! men Sex and the City går ikväll som vanligt. Som tur är! Så jag ska äta mat till Unga mödrar, se på vänner, Simpsons, Futurama och sen Sex and the City.
En film jag starkt rekomenderar, som Sophia rekomenderade mig från början är Juno. Helt underbar!

Nej nu bär det av till spisen, mat ska lagas!
Walla!

Sjuk

jag har blivit sjuk!
helgen var helt underbar! jag träffade bella, chrille och alex. Vi gjorde allt möjligt skoj! vi spelade kubb, boule, minigolf och vanlig golf. Sen så åt vi pizza och rökte vattenpipa. vi inskaffade tillomed en ny! Tamaras i Kil var det som sålde. Just de, jag rekomenderar verkligen inte den tobak, tjär och nikotin fria tobaken. Vi rökte den, inte god!
Nu har jag blivit sjuk. Halsen gör ont, jag hostar som ett fån och huvudvärken kommer och går.
Vi ska ju till skåne på fredag och innan dess måste jag STORstäda. Observera STOR. Här har nog aldrig varit så skitigt innan. Men min hälsa hindrar mig. Jag har idag träffat mamma istället, sett på två filmer och kollat runt på massa Wii-spel. Alltid är det nånting som står ivägen när jag försöker komma igång med nånting. Nåja, jag har åtmindstonde vikt lite tvätt. Imorgon mår jag nog prima, och då jävlar!
Nu ska jag ta tag i nåt och göra mig lite middag för att sedan inte göra nånting igen.
Walla!

RSS 2.0