Sassabrassamandelmassa!

jag satt och tittade igenom skolpapper innan. Fy fan va duktig man var endå. Ibland åtmindstonde....
jag hittade 7 sidiga uppsatser. Självklart var den ena till Magnus Bärj eller hur han nu stavade sitt efternamn. han är ett monster. Fråga Gabriel vad han tycker! Haha! Jag satt och tittade igenom gamla kort när jag ändå var igång. Vilka tider! Jag saknar vårt solhörn, mediasofforna och ÄGs matsal! Det var tider dää!
Nu ska jag gå och ägna mig åt något mycket ointressant. Som det mesta med mitt liv vill säga. Gå ut i solen allihop, pass på!!
Walla!
image11
det här en av mina absoluta favoritbilder. SÅ kul var vår nk-lärare! Klara var kul iaf! :)

Cpcykel

min cykel är lite cp. jag fick skruva av däcket för att kunna ta hem det till pappa så han kunde hjälpa mig att laga det. jag kände mig hur duktig som helst när jag lagat den feta punkan och skruvat på hjulet när det kom hem igen! Men nu har det gått ur luft ur framdäcken IGEN! det var luft kvar när jag skulle cykla hem. Men det var inte mycket. Det gick skit drygt att cykla. Från stan till Rud går det hela tiden lite uppåt... Aldrig nerför. Och när man kommer upp på Rud så ökar backen ytterligare. Inte nog med det så hade jag en hård motvind och dåligt med luft i däcket. Det har aldrig varit så jobbigt att cykla! Okej att jag behöver motionen, men fy van va det var tungt!
Sen kom jag hem och satte mig med isvatten och tittade på Ducktales. Mitt mål med dagen var att diska all disk innan Johan kom hem. Han skulle jobba till sju så jag hade ingen brådska. jag sms:ade honom vid lunch och frågade om det gick bra i Hällefors. Då var han på väg hem. LOL! så det var bara till att ta tag i disken och få det gjort innan han kom hem!
När han kom hem åkte vi och handlade en sväng på Pekås. Billiga Pekås. Sen kände jag mig lite duktig när jag lagade mat. Det blev korvstroganoff och ris. Det börjar bli lite en av mina specialliteer. (hur stavas det?)
Sen pratade jag med Purus och fick reda på att Gabriel och Viggan ska ha ett litet kalas på lördag. GUD så trevligt! Jag SKA dit om det så är det sista jag gör! Hanna Wahlström ska komma sa Purus. Åååh! Jag har inte träffat människan sen jag tog studenten! Sorgligt! Så det här ser jag fram emot!
Det var min dag det. Nu tvingas man titta på fotboll med Johan. Men det får väl vara värt.. antar jag.
Heja Sverige! ...... :P
Nu har jag haft huvudvärk 4 dagar i rad. Vad är felet på mig? Jag har provat allt. Ät mer sånt.. ät inte sånt.. drick mer.. gå ut och rör dig... ta tablett.. gå och lägg dig... ALLT! Nån som har förslag? Inte ska man väl behöva gå till doktorn för lite huvudvärk. Nej. Jag får helt enkelt googla på huvudvärk.
Nog ointressanta saker om mig. Hur mår du?
Woalla!

dumbom!

Igår cyklade jag till bella in i stan. jag tog bil hem med johan. så idag måste jag hämta cykeln i stan, vilket inte känns allt för roligt. men det är så typiskt mig! Bara det blir lite varmare och det inte snöar så ska jag allt få hem min springare. jag vill gärna skriva något av intresse. men jag kan inte påstå att jag har nåt jätteintressant att berätta. Johan och jag glömde pastan på spisen igår. den kokade i 40 min istället för 11. men den blev bra! stor, men bra! vi har lagt trägolv eller vad man ska kalla det i duschen. är det nån som förstår vad jag menar med det? jag har inte lagt klickgolv i duschen alltså...
iaf. hur var påsk? jo tack bra! vi åt en massa ägg, massa massa massa godis och träffade familjen. Det är så sällan man träffar mormor och morfar så det var Sååå trevligt!
min hund är väldigt knepig! Hon har fått för sig att hon är rädd för alla gubbar (över 40) i keps som är tjocka är väldigt långa. Detta inkluderar min morfar och min farfar. Hon blir helt galen när de kommer. fast farfar är hon mest rädd för. jätterädd! tokhund!
nu ska jag äta ett par smörgåsar innan jag ger mig ut i solen och i snön. JAG HATAR SNÖ!
Walla!

RSS 2.0