Foto...

Ja, jag tänkte ju att jag skulle fotat ikväll på Annas Kalas. Det blev aldrig av... kameran låg i väskan som låg i hallen som låg långt bort.
Men Fan vilken kul kväll det var! Vi brudar rockade i Singstar och att träffa folk som man inte träffat på länge (eller aldrig träffat) var så himla kul! Vi borde göra det här oftare! Nästa gången blir det krogen för mig! Idag var jag för sleten! PLUS att jag aldrig hinner träffa Johan nog mycket om jag ska ut och ränna själv varenda helg. Men som sagt... vi borde göra det här oftare!
Imorgon så kommer Johan otroligt nog inte att åka till Sthlm! De har jobbat in nog lång tid för att de ska kunna åka på måndag morgon! Så jag får en natt extra med Johan! Det tycker jag att vi förtjänar!

Till veckan blir det Skåne!

Bara för att bilden är så rolig.

Annas Kalas!

Idag ska Anna ha inflyttningsfest! Det ska bli bibabedoola-kul!
Jag har haft huvudvärk hela veckan och vaknade idag till min egen förtjusning utan huvudvärk!
Johan och jag åkte till Ikea och tittade runt, gick i lite affärer, ser att det är superbillig biltvätt så dit in skulle vi!
Det var en skit bra biltvätt, de bjöd på bullar och festis! Mucho trevligt! Men inne i den där biltvätten så har de värsta mirakel-avfettnings-medlet som stinker så jävulskt starkt! Jag får huvudvärk, och den sitter fortfarande i. Dret!
Men till Anna ska jag! Om jag så ska knarka Ipren på heltid fram tills dess!

Nu blir det en dusch!

Johan är rar!


Dessutom gillar min hund att kramas!

Min "överraskning".

Ja, Johan skulle ju komma hem idag sa han... fast han gör inte det.. eller, han kommer hem inatt. Jag trodde att när han sa "vi kommer nog rätt sent" så tänkte jag: Ja, han brukar ju vara hemma vid 4-5, så han är nog hemma vid 9-10 kanske. Men nehedå... De har inte åkt från Järfälla ännu... att ta sig hem därifrån tar minst tre timmar. Sen så fick kag höra att de ska hämta upp en kompis till Anton i Sigtuna. Sist Anton gjorde det åkte han två timmar före Johan i sin bil. När Johan sen åkte hem så körde han förbi Anton i Karlstad. Med andra ord, Johan ska vara glad om han är hemma innan gryningen. Fy fan! Om han inte hade berättat överraskningen så skulle jag slagit ihjäl honom när han kommer hem inatt. Jag som är så mörkrädd. Han hade fått en spark och tusen knytnävar i magen och i ansiktet.

Jaja, för att fördriva tid blir det ett par avsnitt med SATC och sen ska jag försöka sova. Försöka duger, vem försöker jag inbilla liksom? Jag kommer ligga vaken och stirra i taket tills Johan dyker upp.
Fan!

RSS 2.0