Halloween.

Idag har vi varit och sprungit på stan. TROTS det kalla vädret. Vi började med att gå till en lägenhet som Bella skulle kolla på. I grannhuset... så började det snöa. Snöa! Det viner svinkallt ute. Och vinterjacka har jag fortfarande inte hittat nån.
De glada nyheterna är att Bella har fått lägenheten på Horsensgatan 166!! GRANNAR! Jäääääj! Partey!
Idag så blir det Halloween fest... dagen har fört med sig ganska mycket otur så nu behöver vi lite flyt. Vi får hoppas att det kommer! Jag ser positivt på det hela! Dags att pröva sminkningar!
Häpårä! (Bella hälsar också)

GRATTIS MAMMA!

Idag fyller min mamma 50 år! Snart är alla ungarna myndiga och då kan hon leva loppan igen!
Johan kommer hem vid 3 sa han igår. Sanningen kommer fram idag att han är nog inte hemma fören vid 4 nån gång.
Då blir det direkt hem till Kil för att gratta mamma tillsammans med familjen och mormor och morfar. Sen så vet man ju inte om det är fler som tittar in. Det brukar bli så när folk fyller jämt. Mamma hade bakat en extra tårta ifall och köpt en korvburk ifall det kom hungriga människor oväntat. Hon är bra söt min mamma!
Idag hinner jag inte lämna in mitt förbaskade csn papper. Eftersom jag inte hinner till Kil i tid. Orka åka till Kil imorgon bara för att lämna det då känner jag nu. Helt onödigt. Jag ska överväga att ta buss till Kil. Bara för att få det gjort.

På lördag så firar Johan och jag 6 år. 6 år! Jag har inte en aning om ifall vi ens ska fira det. Det märks...
Nu ska jag gå och kolla buss och se ifall jag kommer iväg till Kil tidigare. Jävla csn!

Mamma!

En-jobbig-pluttinutt-bild

Halloween fest

Det här börjar se riktigt ljust ut!
Min medicin är kanonbra! Känner mig friskare nu än vad jag gjort på hela dagen. Annars brukar det vara värst på kvällen tycker jag. Så festen blir av på fredag.
Det är massa roliga som kommer också! Emma skickade sms förut och försäkrade mig om att hon kommer vara utklädd. Det glädjer mig! Det ska bli så roligt roligt roligt! Nån som inte blivit bjuden som vill komma?
Imorgon är det torsdag. Då fyller mamma 50 år! Lilla mamma! Det blir tårta hemma hos dem. Sen så kommer Bella hem så man kan leka med henne efter det. Framför allt så kommer ju Johan hem imorgon också! Min älskling!
Mitt plugg är det lugnt med. Jag hann med massa idag. Imorgon ska jag träffa Torbjörn så jag kan få mitt studiebidrag nån gång också. Den där processen är cp dryg! Men nu ska jag tydligen vara framme vid sista momentet. HOPPAS JAG!
Torsdag och fredag kommer att bli otroligt bra dagar. Det känner jag på mig!

Men den här gången ska jag inte vara Pippi.

RSS 2.0