Äppelpipa


Nu har jag och Emma provat att röka vattenpipa med ett äpple som kruka. Det var inget värst spännande. Smakade inte så mycket annorlunda och tobaken la sig så tjockt att vi fick krångla för att få rök. Haha!
Sen på kvällen kom Anna och Jennie hit också! Dom röstade för att vi skulle se på idol. Men vi tände en pipa och satt och pratade istället. Tjejsnack kändes väldigt behövligt ikväll! Jennie är så go! Inflyttnings fest hos henne på lördag! I'll be there! Dessutom så började Desperate Housewives att sändas idag! JÄJ på det! Me like!
Imorgon blir det ett dopp i poolen!

MÅSTE

Det är ett ord som gör att jag mår dåligt. Jag har inte tänkt på det förut. Men så fort jag får ett måste i mitt liv så blir allting väldigt jobbigt. Jag stressar upp mig om jag vet att jag har nåt som jag måste göra. Helt i onödan. För ofta är det väldigt löjliga måsten. Som att gå till tandläkaren eller göra ett ärende på banken. Vad som helst. Jag stressar upp mig själv, tänker att jag inte kommer hinna. Tänker på alla konsekvenser som jag kommer få om jag inte genomför mitt måste.
Är det fler som känner så?

RSS 2.0