Pannkaka av alltihop


Idag har Johan och jag gjort pannkakor! Det var jättelängesen vi lagade det här hemma så idag blev det av! Emma lyckades göra pannkaka utav vår tjejkväll som skulle ägt rum ikväll. Hon blev kvar i Tyskland! Hahaha! Det är bara Emma som klarar av att göra det! Jag hoppas att det blir av en annan gång inom en snar framtid!

Igår så spänderade jag kvällen i sällskap av Smufft och Klara bl.a. Det var jättekul att äntligen träffa Klara igen och hennes nya lägenhet var skit fin! Granne med Smufft dessutom! Trevligt!

Johan sitter och ser busig ut vid datorn, jag undrar vad han har i kikarn. Dags att kila!

Tidsfördriv


Jag kan verkligen roa mig själv! Är kameran med så går det ännu lättare! Lite oslipad redigering av bilden visserligen. Johan kommer hem idag också! De for en dag tidigare från Sthlm, himla skönt! Så idag ska Johan och jag fira "fetonsdag" eftersom vi inte åt någon semla igår. Jag hoppas på att det blir ordentlig mat också, för det har det inte varit gott om idag.

På lördag ska jag till Emma! Brudarna ska dit och det ska bli så himla kul! Jag minns knappt när jag festade sist, men det är så längesen att jag ska ha glömt hur det känns att vara alkoholpåverkad!;) Jag ska för första gången gå till Killingen. Känns lite sådär... men eftersom jag har rätt sällskap med mig är jag övertygad om att det kommer bli jättekul!

TÄVLING!


Titta vad jag är med och tävlar om! Min favorit bloggare Matilda har tävling på G och jag VILL ha smycket!!!

RSS 2.0