Karusell

Det var jättemysigt att gå på Kivik! Fast tur är det att det bara sker en gång om året! När jag var yngre så älskade jag att åka karuseller på marknader, nu för tiden så är jag nog för vuxen för karuseller. Antingen åker jag inte för att jag är rädd, eller så tar mitt förstånd över, tänk ifall det händer en olycka med karusellen? Jag kanske åker ur eller så går den sönder och jag riskerar att dö. Men framförallt så är jag för snål. Jag tycker inte att det är värt pengarna!

Den här karusellen är 50 meter hög och uppnår en hastighet av 100 km/h. När vi var ner sist var det en av arbetarna som var med om en olycka, han fick benen från en av passagerarna i huvudet. Han klarade sig undan med hjärnskakning, men tänk hur illa det kunde ha gått! När min pojkvän åkte den för 3 år sedan så stannade karusellen när det blev strömavbrott. Han satt 50 meter uppe i luften i en kvart. Jag som stod på marken var livrädd!


Extreem, en karusell där du svingas upp i luften samtidigt som det snurrar runt. Den här har jag faktiskt våga åkt, det vänder upp och ner på magen kan jag lova!


Virvelvinden är den karusell som jag fortfarande kan tänka mig att åka och tycker att den är rolig! Men då är det som sagt mitt förstånd som tar över, är det värt de pengarna att åka runt där i 3-4 minuter för typ 40 spänn? Näeh...


Pariserhjulet är en karusell som funnits i jag vet inte hur många år, men jag har svårt att bli road utav den. Kanske är det mer en karusell för gamlingarna?

The Smokers

Att träffas och bara umgås är så himla härligt! Och man kan inte göra det ofta nog! Goda vänner och en pipa, kan det bli bättre?

Anledningen till att jag sitter och blåser i röret är enkel. Det gav skit snygga rökringar! Cred till Bella också som köpt en vattenpipa med två slangar! Helt genialiskt! Och snygg är den också! Svart som natten, Darth Wader heter den... allvarligt så heter modellen så! Fräckt värre! ;)

Kiviksmarknad

Ja nu jävlar är det snart dags att fara på marknad! En gång om året får jag nöjet att gå dit, en gång om året blir jag så otroligt trött och uttjatad om allt vad marknadsgodis, plånböcker, billiga väskor och fula t-shirtar med tryck på heter! Men än har jag inte varit där, så än kan jag få in marknadsdreten i huvudet! Garanterat att jag kommer hem med något onödigt krams idag. Fast jag skulle behöva nya sandaler, hoppas att det är något jag kan införskaffa idag!

Bild tagen med mobilkamera på Kivik sommaren 2007.

RSS 2.0