Markus


Lille Markus, mitt gubarn!

Min uppdatering har på senaste tiden varit obefintlig. Men nu får alla äntligen se hur undebart söt Markus är! Jag är så himla stolt över Emelie så det är inte klokt! Hon är den starkaste människan jag känner och hon slutar aldrig att imponera på mig. Och nu har hon fått en son, Jr som Christer så fint kallar honom. Fast jag ser än sålänge flest likheter mellan mor och son faktiskt. Emelies bebishår, Emelis näsa...

Dags för mig att kila igen. Jag ska fördriva tiden med att läsa ur min bok, en himla bra bok faktiskt!
Häpårä!

Den bjuder jag på!


Bilden är inte särskillt smickrande, men den bjuder jag på! FÖR IDAG HAR JAG BLIVIT GUDMOR! Eller egentligen så blev jag det igår, fast jag fick reda på det nu på morgonen. Bilden ska alltså illustrera hur glad och studsig jag känner mig nu. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Huvudvärk...


Jag ligger hemma med huvudvärk och roar mig med att kolla igenom bilder på datan. Hur rolig är inte farfars min på den här bilden?! Jocke kommer till kyrkan på dopet med utseende som värsta rockern... Farfar verkar ha lite svårt för dagens ungdomar på det viset. Man kan ju bara föreställa sig hur hans tankar går i hans huvud... "Sådär skulle jag aldrig sett ut!", eller "Har han gått omkring i yrväder hela veckan?"

RSS 2.0