En lugn advent?

Alla pratar om hur lugnt och skönt de har haft det på första advent. Allt är så mysigt och idyliskt. Men icke säger jag! Klockan tio över elva vaknar jag av att chefen ringer och påpekar att jag skulle öppnat butiken för tio minuter sedan. 7 minuter senare (ja jag kissade och borstade mina tänder samtidigt) öppnade jag och jag kände min förjävlig! Inte nog med att jag inte var vaken nog för att kunna ge växel till kunden utan att behöva räkna på mina fingar, jag var även så trött att det tog mig två timmar och en frukost från pojkvännen för att jag skulle börja vakna till. Ändå kändes det lite som att jag fortfarande sov när jag lämnade jobbet vid sju.
Trevlig första advent säger jag bara!

Iförrgår var jag och hjälpte farmor och farfar att göra deras egendesignade julkort! (Den lilla gubben i hörnet ville min farfar absolut ha med! "Han är för skojig" var hans egna ord. (Och ja, mina farföräldrar är Värmlands största golfnördar.)

Veckan som gått:

Det har varit en lugn och skön vecka, och jag har haft trevligt sällskap! Jag har hållt till hemma hos familjen där vi spelat Risk, jag hade aldrig spelat det förut och jag måste säga att det var mycket roligare än jag trodde! (Fast jag förlorade!) Sen så har vi haft filmkväll här hemma med kära vänner! Jättemysigt! Sen så har det blivit "Bonde söker Fru" kväll med brudarna från MP3, en tradition jag älskar! Sen så har det blivit en del pipa också,  hos Bella och hemma hos Emma faktiskt! :) Nu ska jag iväg på besök hos Bella, myspys! Johan ska vara hurtig och träna fotboll han.Zeke, Bellas kolsvarta katt! Visst är han fin?

Nattlig sysselsättning

Nämnde jag att pojkvännen har dragit igång ett lan i vår lägenhet? Det innebär att jag (som redan tackvare jobbet redan vänt dygnet) sitter klarvaken och försöker sysselsätta mig tills John Blund anländer. Det blev så att jag satte mig och fixade lite gamla bilder.Märks det att jag har fastnat i vintertänket? (Lyssnar och på julmusik i skrivande stund.)

RSS 2.0