GRATTIS MORMOR!

Idag fyller lilla mormor 71 år! Hon är så söt och rar min mormor, jag hoppas att det blir grattande för henne idag. Annars så blir det jobb ikväll... cherrys black jack bord inne på Score, det är där ni kommer hitta mig ikväll!
Kom och spela vettja! ;)

Jag tror inte jag har nån sötare bild på mormor Bodil!

Äntligen!

Tre år har jag haft min kära sony ericsson, men har länge känt att det är dags för uppdatering! Min sony har börjat krångla med batteritiden, dör vid konstiga tillfällen och skaffat sig buggar som bara blir fler och fler.
Nu ska jag få presentera min framtida kompis för de närmaste 18 månaderna (bindningstiden)...


-((Trumirvel))-


SAMSUNG S5600 white pearl! Halebop, TACK!

Halloween.

Jag funderar på hur man ska se ut på Halloween. Jag har tänkt att ta ledigt den helgen (min enda lediga helg i oktober i så fall) och vi är bjudna på halloween fest i Skåne! Hur kul som helst, men vad ska jag klä ut mig till i så fall?!
Jag älskar temafester och tycker att det existerar på tok för lite maskerader! Men en maskerad är inte roligt ifall inte alla engagerar sig! Det värsta som finns är när folk inte orkar göra sig iordning till temat... Snacka om party-poopers!


När vi rensade vinden hos mormor ifjol hittade vi massa roliga maskerad prylar! Det är min syster, jag och mamma på den här bilden. Hur snygga är inte maskerna?!


Mormor hittade ett urfint plommonstop! Inuti stod namn på tillverkaren och datum då den tillverkats! Häftigt värre!

RSS 2.0