Väderkaos

Jag kan lova att konstigare väder än vad vi har här i Karlstad har jag aldrig varit med om. Vi åker hem från mina föräldrar, huttrande över att det börjar bli en kylig höst. Väl hemma i värmen märker jag hur det börjar blixtra ute. "What the hell? Smäller nån raketer i närheten?" Men efter ca 30 sek börjar det mullra högt som satan ute! Det blixtar lite mer och smäller en stund efter. Det åskar alltså i slutet av september... det är inte särkillt vanligt skulle jag vilja påstå. Efter det börjar det blåsa ordentligt och smattra mot rutorna, regn övergår i hagel! Det blir nästan vitt på asfalten ett tag, innan det övergår i spöregn. Allt detta på bara en kvart!

Verkligen grått och konstigt väder ute!

Work it!

Den här helgen har varit lite stressig. Jobba, hem till andra jobbet, hem och sov... iväg och jobba igen. Som om det inte var nog så har det varit lönehelg, med andra ord: det finns ingen tid för sittande över huvudtaget på jobbet... Vilket är bra på det sättet att tiden bara flyger iväg, men igår strejkade ryggen utav bara tusan när jag lade mig.
Men vad gör man inte för pengar? :)

Nu blir det pannkaks-rester! YAMI!

Casablanca

Idag ska jag börja på mitt nya jobb, Casablanca video! Känns verkligen jättekul! Film är ett stort intresse och nu har jag obegränsad tillgång till film! WOHO! När pojkvännen var på lan i helgen så slapp jag vara ensam, jag hade Morgan Freeman, Tim Robins, Homer simpson, Tom Hanks och Joakim Von Anka som sällskap.

RSS 2.0