Den eviga väntan

Första hemtentan är inlämnad och jag gjorde det i god tid. Desto värre är det faktum att jag får vänta ännu längre tills den är rättad. AAH! Jag har inte en aning om hur det kommer gå... Om lärararna ens tycker att jag fattat uppgiften... Det känns konstigt att hela mitt yrkesval liksom hänger på vad jag skrivit på ett par papper. Creeepy!
Nu måste jag dessvärre lyfta på röven och ge mig iväg till gymmet. Ovillig som fan känner jag mig till det hela, men vad fan.

Nollningen

Igår var jag med på nollninge, det var bannemig det bästa jag gjort hittills iår! Så många roliga människor som man fick chans att prata med och börja lära känna. Jag tror att jag kommer trivas som fisken i vattnet med människorna som delar min utbildning:)
Gårkvällen slutade ganska tidigt för mig igår dock. Jag fick ta sista bussen hem, redan 23:40 avgick den, lame! Men 5 timmar var jag på sittningen iallafall, med t-shirt (som kommer bli perfekt sovt-shirt) och snyggaste pannbandet. Tiden bara sprang iväg!
Idag mår jag oväntat bra och ska spendera kvällen med Johan. Helt alena

Vad jag ska göra idag.


Idag faller snön sådär fint. Flyger runt i luften precis som påsen i "American Beuty".

Det är fullt ös hela dagen:
Renskrivning av anteckningar, hämta litteratur som kommit på posten, in till stan och köpa nya byxor (två par ((!!!!)) sprack under december... tur att tränandet är i full gång med andra ord), hem och göra sig iordning, buss till Krp och träffa nollorna, till nåns lägenhet och förfesta, till glada ankan och ha sittning OCH ha det så sköj det bara går, sen åka hem och sova. KLART! 

RSS 2.0