Nyårslöften

Jag brukar inte offentliggöra mina nyårslöften, men så tänker jag att om jag gör det, så har jag mer anledning till att uppfylla dem.
Okej, here we go!

Till sommaren vill jag känna mig bekväm nog för att våga gå i små, söta, korta klänningar. Detta innebär bättre koll på kosten, mer grönsaker och inget godis. 
Jag har försökt att sätta upp godis-en-dag-i-veckan, men det funkar inte för mig... Allt eller inget är det som gäller tydligen, allt är uteslutet, så det får bli inget. Mitt tidigare rekord är 8 månader, så målet är att slå det! Jag tänkte i samma veva slå ett slag för naturen och försöka minska mängden kött som vi äter i hushållet.
Bli bättre på att källsortera! Jag har det löjligt bra möjligheter för att källsortera, men är ändå dålig på att göra det ordentligt. Det ska det bli ändring på nu!

Jag ska inte ge upp med träningen!
Gymmet har som mål att man första tolv veckorna ska träna minst två gånger i veckan, detta för att få in vanan att träna och faktiskt komma iväg. Jag har fått dispens över julveckan, men måste alltså fixa minst två pass denna veckan. Målet för året är alltså att inte ge upp träningen utan utföra den kontinuerligt, annars är det ju min grej att starta stenhårt för att sen tröttna och ge upp.

Där har ni dem, mina löften/mål för 2014. Gott nytt år på er 

Storm eller småblåst?

Saken är den att hemmavid kallar vi blåsten, som oftast är i Skåne, för storm... Här nere verkar det inte vara en så stor grej med "lite vind", men jag upplever det som att jag kommer blåsa bort vilken sekund som helst. 
Allt är relativt antar jag.

Vi har hunnit med både shopping och julgodis-tillverkning idag, imorgon blir det baka av, för då ska det fixas lussebullar, wish me luck!


Jag hade världens bästa hair-day tills jag blev tvungen att kliva utanför dörren, men jag höll humöret uppe!

Jullov

Nu har jag officiellt tagit jullov! Jag startade dagen med ett spinningpass och hade inte direkt en formtopp idag. Benen kändes bly tunga och i ärlighetens namn så var jag påväg att stänga av alarmet imorse. Men nu är det alltså gjort inklusive en promenad dit och hem igen.
I eftermiddag bär det av mot Skåne där vi ska fira jul i år... Känns lite trist att lämna vackra Värmland vid högtiden, men å andra sidan så verkar det inte bli nån vit jul här heller.
Trevlig helg alla glada!

Påväg hem från gymmet tidigare imorse.

RSS 2.0