Kroppen är toppen


Min kropp är jävligt bra på så många sätt! Här kommer en liten lista med några utav sakerna som min kropp gör jävligt bra:
• Den kan springa 5 km nu för tiden
• Jag tillåts sova gött och sen vakna typ pigg
• Huvudet som sitter högst upp försöker så gott det kan att hjälpa mig klara tentan som ska göras imorgon
• Min kropp har god fysik nog för att klara av mitt hjärtfel utan medicinering
• Jag kan gå, prata, lyssna, springa, umgås och göra massa andra roliga saker utan att tänka på det, jag tar allt förgivet men ska försöka uppskatta det mycket mer!

Vädret❤️Jag har haft en så himla fin påskhelg. Bara det faktum att man var klar med praktiken förra veckan OCH hade ledigt med måndag gjorde helgen till den bästa på superlänge!
Roya och jag började med en promenad vid nio. Vädret är fantastiskt så att knalla runt Gubbholmen kändes så jävla gött!
Om ett par timmar lite drygt ska jag till sjukhuset för inskolning, jag kan erkänna att jag känner mig nervös! Håll tummarna för mig, imorgon vid den här tiden så har nästan två hela dagarna inskolning flutit förbi, skönt! 

Påsklovet nalkas


Sista dagen på praktiken är gjord, fy fan så gött! Jag ska aldrig sätta min fot i Filipstad igen! 
För att fira bjöd jag på kladdkaka vid fikat, plus att det fanns påskägg med godis i varenda vrå. Gott och så, men det där med godislöftet håller i sig. Jag smakar, men efter tre bitar är jag så jäkla nöjd på socker att jag inte vill ha nåt mer. Inget stopp helt vill säga, men ändock ett stort framsteg!
För att göra upp för mina godis-synder (eller för att gå ut med hunden) tog jag och Roya en joggingtur när jag kom hem. Vi sprang typ fyra kilometer, men man märkte på fröken svans att det var lite jobbigt upp för sista backen hem... Jag höll med henne! Men nu är det gjort, imorgon ska jag på spinning vid lunch och efter det tar jag officiellt påsklov! :D

RSS 2.0