Det där med självbild och så


Jag försöker verkligen att vara nöjd med den jag är... Ouppnåeliga krav och vriden självbild har inte gjort mig lycklig hittills, så varför kämpa mot nåt som i slutändan bara ger mig mer bekymmer än glädje? Det är jävligt lätt att säga, men jag ska fan börja vara nöjd över det jag har, det vill säga: en timglasfigur, tjockt hår, långa ögonfransar, starka ben och (jävligt) bra humor! 

Jag brukar alltid tänka att även om jag känner mig obekväm/har en dålig dag/tjock och ful, så lär jag inte känna mig vackrare eller mer självsäker för att jag bekräftar den där känslan. Självsäkerhet och utstrålning gör allt vackrare! 

Störst av allt är kärleken people!

Till skogs
Alltså jisses vad jag älskar att vara skogen just nu. Bär, svamp och mossa... Underbart! Om vi bara kunde göra oss kvitt alla insekter (främst spindlar, fästingar och älglöss) så vore det gött att bosätta sig mitt ut i obygden för en stund.

Två arbetsdagar kvar... Sen har jag fyra (jäj!) lediga dagar innan skolan drar igång igen. Dessa kommer jag säkert tillbringa i skogen och mer fina vänner!

Frisk luft

Sista jobbhelgen är igång! Fyra pass kvar innan skolan drar igång igen. Bara den förbaskade C-uppsatsen blir gjord så ska det bli kul att komma tillbaks till skolan en sista termin!

Vädret ute är helt underbart idag, friskare luft och lagom temperatur. Det firar jag med stickad tröja under kvällens äventyr! Åh, höst!❤️


RSS 2.0