Grått landskap




Är det bara jag som tycker att snön ser himla tråkig ut i stan? Inte vit och fluffig, utan grå och tråkig? Nej, våren får gärna skynda så vi får lite färg omkring oss igen!
Nåväl, klockan 8:50 var jag färdig med dagens träning, det blev spinning och promenad till och från gymmet. Hälften av promenaden bestod utav att pulsa fram genom oplogade gator, spännande kan tyckas, men inte när klockan är tio i sju på morgonen och man har lite smått bråttom.
Spinningen gick åtminstone bra, jag provade lite utav Johans prestationshöjare, jag vet inte hur mycket det hjälpte dock... Med mitt hjärtfel är jag försiktig att använda produkter med massa koffein i. Jag orkade kanske lite mer än vanligt, men jag var åtminstone lika trött efteråt ;)

Resten av dagen kommer förmodligen bli toppen! Roya ska få springa av sig i rastgården, syrran kommer hit och ikväll ska kära Bella firas! 
Hoppas ni får en toppen fredag allesammans! 

Bada


Hit åkte jag imorse, denna gången med sällskap från Helén och Ida, först stod gym på schemat, när klockan närmades sig tio bytte vi om till badkläder och busade i äventyrsbadet. Man märker att man börjar bli gammal när man inte "orkar" bada sålänge, men det var himla gött att vara i vatten efter ett svettigt pass!

Efteråt var vi trötta och glada, hoppas det blir av snart igen!

Motivations svacka

Jag upplever min första riktiga motions svacka för i år... En veckas semester satte liksom sina spår, även om jag försökte att behärska kosten så blev det ju en hel del alkohol.
Jag är sugen på massa smörgåsar, rostade, färska, toast... You name it! Semlor och godis ser gott ut och soffan är löjligt bekväm. Jag ska försöka peppa mig själv med diverse inspirationskällor på nätet, be Ida att tagga mig (hon är bra på det!) och försöka att röra på fläsket även om det inte känns jättelockande.

Imorgon ska jag till gymmet tidigt och fortsätta in i äventyrsbadet med mina brudar, det ser jag åtminstone fram emot!
Låt bli glassen Malin!

RSS 2.0