En kärleksförklaring

Idag, den tjugofemte mars tjugohundrafjorton, är det inte bara löning och våffeldagen, det är en väldigt speciell dag... Det är nämligen Royas födelsedag! 
För exakt två år sedan så kom den här underbara, snälla, vackra, pluttiga, pigga och egendomliga hunden äntligen till världen. 
Det känns helt sjukt att en varelse kan ta fram det allra sämsta och det allra bästa hos mig. Hon har bidragit till förtvivlan och hopplöshet vissa stunder, för att i nästa stund gosa, pussa och bidra med allt det fina hon har att erbjuda.
Roya är det finaste jag har och den bästa som finns i hela världen. Jag gör allt för henne, och jag vet att hon bannemig gör allt för mig också! 


Räknar ner

Om några timmar tar jag helg! Jag sitter och räknar minuterna istortsett. Jag vill ha sovmorgon, tid och ork till att träna samt umgås med hunden typ varje sekund av hela helgen! 
Snart så, jävligt snart!

Såhär road för stunden.

Söndagsångest


Under helgen har jag verkligen bara gjort saker som jag haft lust med, umgåtts med fina tjejer, suttit själv i soffan och haft sovmorgnar med min lilla familj. 
Imorgon är det tillbaka till Filipstad, behöver jag nämna att jag räknar dagarna tills det är över?

RSS 2.0