Detaljer
Här kommer lite smått och gott från inredningen i stugan. Sakerna kommer från olika ställen, men det mesta är saker som stått kvar efter förra ägarna som fått lite nytt liv.
Den gamla skrivmaskinen är dock en inflyttningspresent från mor och far, den har jag tänkt fixa ett tillhörande skrivbord till. Så nu blir det till att länsa blocket på annonser! 

Idag är jag hemma och är ledig. Min maxansträngning för dagen har varit långpromenad med Roya och matlagning. Fler knop än så blir det nog inte idag✌️

Nattjobb


Sista natten på jobbet är igång! Har varit lite nervig för att jobba natt som bekant, men i helgen har jag jobbat med ett så himla bra gäng och vi har haft det lugnt, så nu känns det inte lika farligt längre (peppar peppar)👌 
Nu ska jag återgå till jobbet (läs: äta gröt och sen fruktsallad till efterrätt)😋 

Ljus och mörkerMörkare än såhär har det inte varit vid stugan sen vi köpt den. I bakgrunden syns lilla "toa-huset", vilket är vårt största (och tråkigaste) projekt. Just nu finns en mulltoa, inte så kul... Så nästa stora investering blir en förbränningstoalett som vi ska försöka sätta i huvudstugan istället. Men det lär inte bli denna sommaren!

RSS 2.0