"Villa 9000"Sånt här googlar jag nu för tiden. Mulltoa, förbränningstoalett... Intressant va?😉 
Vi får förhoppningsvis tillträde några dagar tidigare än planerat, så då jäklar ska det planeras för bästa midsommaraftonen ever👏 

Inspektion


Idag fick vi en genomgång av stugan av säljarna. Förutom att mulltoan verkar vara otymplig och används därför som ett utedass i dagsläget så verkar allt vara perfekt! (Peppar, peppar...)
Efter att säljarna åkt stannad Johan och jag kvar med Roya på utsidan och väntade in mamma och pappa som skulle komma och "inspektera" tomten och byggnaderna. Betyget blev godkänt som tur är, haha.
Vi satt på soldäcket och njöt utav att det bara är veckor kvar innan stugan är vår och vi kan börja inreda den som vi vill.

Sommarstugan


Idag var jag, Johan och min bror uppe tidigt för att utföra ett viktigt ärende. Nämligen skriva kontrakt på Nordsjö banvaktsstuga!!! Vi är numera ägare av den här sjukt charmiga stugan på 1,5 plan uppdelat på 60kvm. Bildbomb kommer efter inflyttningsdatum, jag glömde spara ner fler bilder innan stugan försvann från hemnet nämligen. Lyckan är total, och nu vet ni vart ni är välkomna på midsommar 😉

Roya har tyvärr inte haft en alls bra dag. Sår på en tass, nyss gått in i löp och nu har hon fått urinvägsinfektion... Imorgon måste fröken gå till veterinären, stackars   Pälsklingen! 

RSS 2.0