Ond bråd död! ... skriker han.

Det finns lite väl mycket i mitt huvud just nu. Snart ska vi se på Lost.. Johan och jag alltså.
Vi satt med hans arbetskompisar i musieparken en sväng innan. Junior var hopplöstfull som vanligt. Fast en tjej var värre. Klockan halvåtta hde hon hunnit Spy rätt ut bakom sig, däckat och fått skjuts hem. Åh herre Gud.
Denna fredag startade inte så tipptop.. jag fick itne se på min barnkanal imorse. Johan kom hem efter att ha lämnat in bilen på Mekonomen. Startrek skulle vi visst se. Åh herregud tänkte jag. Fast jag låg så skit skönt i soffan hos Johan. Så jag hade skit svårt att komma iväg till jobbet. Stackars Sophia, jag drog ner stämingen för henne under halva dagen. Den andra halvan var jag övertrött. Det resulterade i att vi skrattade lite väl mycket för lite för små saker. Sen så dök idén om att måla på varandras händer, DET är grejer. Så nu har en av våra idéer som vi kommit fram till på banken börjat sättas i verket, nämligen FUL design. Det var rätt fult det jag målade, Sophia å andra sidan gjorde fint ifrån sig. Vi kanske skulle satsa på konst? Hon är konstnär och jag är konstig? Hur snitsig var jag inte nu på en skala mellan 1-10? Bouyaaa!
Imorgon så ska jag till 3 butiken. Poya har tydligen blivit chef för Karlstads butik, så nu behöver de en butikssäljare. De vill egentligen ha en manlig anställd. Men jag ska dit och kika iaf. jag funderar på om jag kan ha en framtid som bingovärdinna med. Ja, ni hörde rätt.
Dags att se på LOOOST!
Walla kompis!

JUST DE! en dag så ska jag få betalt för att skriva här. Har jag bestämt.

Inte ett strack, nämen tett.. DÄR kom det ett!

Ännu en dag avverkad på Swedbank. Fan va gött! :D 
Det fanns mycket sura människor i Karlstad idag. det var ingen som ville prata med mig och Sophia.
Puckon.. vi som är så trevliga!
Vår humor och vårt humör är på topp! Eller ja.. inte alltid.
Man får verkligen tid att tänka på swedbank.
Vi har så mycket vi ska göra och så mycket vi vill göra.
Men frågan är hur mycket man kan genomföra något.
Idag kom Johan hem. Han var tvungen att städa på golfbanan idag.
Men han hade nog kul.
Dags att göra ingenting och duscha.
Walla!

"Jobbar du här?"

Ja... ännu en dag i väntesoffan på Swedbank. Tacka Gudarna att Sophia finns till! Tänk om jag hade fått en jobbkompis som var jätte tråkig... eller jätte äckel käck. jag hade dött. Nej, Sophia ska de va!
Idag var jag uppe i personalcafeterian och skulle hämta choklad åt mig och Sophia.
"Jobbar du här?" Säger då en tant. "eeh... ja, jag gör en marknadsundersökning åt Swedbank och har suttit i er väntesoffa i 1½ vecka nu... Igår kom det fram en tant och frågade "Har du bokat ett möte?". Pfff... eehm... NEJ! Jag har suttit och väntat bra länge i så fall. Är jag så dålig? Ger jag inget intryck som folk minns mig? Är jag så förbannat tråkig?! Jag Blir fan orolig! Tråk-Malin.. eller, vem-är-malin?-malin. fy.
imorgon kommer Johan hem från Kopparberg, jääj!:) Lite sällskap efter jobbet.
Ååååh jag träffade Purus och Stina idag! :D Dom var bruna som bajsar! de hade tydligen legat nere och stekt vid teatern. Den som ändå kunde göra det tänkte jag. haha! Jag får väl säkert inget jobb resten av sommaren sen så jag hinner nog ta ikapp då. Baaah! Gaaah! Jobb jobb jobb! Jag får panik!
Men nu ska jag äta knäckebröd. Ja, nu hörde rätt... knäckebröd.
Och Daniel har VÄRLDENS sämsta humor! Ni ska nu få se en av de bilder som han mailat mig idag. Snitsig som han är. Klämkäcka DG;)
 
Ser ni vad DÅLIG humor han har?!UUUUH va jag hatar den här bilden!
Och det här är ändå inte den värsta bilden han skickat!
Dags att se på tv! Det är min tv-kväll idag:)
Walla!
PS. jag saknar bella.... DS

RSS 2.0